Velkommen til NM-seminaret 2022

Oppdatert: 9. jun.

NM-seminaret 2022


Som arrangører av NM landevei ønsker IL Sverre og Steinkjer Sykkelklubb, og våre samarbeidspartnere, Sparebank 1 SMN og Norges Cykleforbund velkommen til årets NM-seminar. Vi inviterer til et program som skal dele kunnskap og inspirere alle som engasjerer seg i norsk frivillighet, både idrettslag og næringsliv. Vårt seminar passer for deg som er styreleder eller styremedlem, daglig leder, personalansvarlig, trener og/eller utøver.


Tid: kl. 12:00-16:00


Dato: Onsdag 22. juni 2022


Sted: Stiklestad Nasjonale kultursenter


Programledere for dagen: Eldar Rønning og Anders Bardal, Sparebank 1 MN


Kl. 12.00 Kulturelt innslag


Kl. 12.05 NMs rittledere ønsker velkommen


Kl. 12.15 Hvorfor er barne- og ungdomsidrett viktig for lokalmiljøet? Om bærekraftige samarbeid for å utvikle sunne samfunn, for og med dagens barn og unge. - Alnaskolen, har blitt en banebrytende aktør innen arbeid med ungdom med minoritetsbakgrunn. Rune Gjelbeg, prosjektleder, forteller hvordan de har lykkes siden etablering i 2009, i samspill med Anita Ravlo, ordfører i Levanger kommune.


Kl. 12.30 Hvilken rolle tar idretten og næringslivet i kampen mot utenforskap? Du får en intro fra erfarne ledere som forteller om sitt arbeid. Avslutningsvis tar vi felles dialog i panelet: Hvordan blir vi best på likestilling?


- Trøndelagsmodellen, er en katalysator for Aker Solutions Verdal. Jan Holmvik, i forteller om fordelene, og prosessen før og under etablering.


- Team Coop-Hitec Products. Coop er en pådriver for kvinners sykkelsatsing i toppidretten. Vi hører Ann Mari Bade og Håvard Tjørholm om bakgrunn og resultater av arbeidet.


- Solid parastrategi i NCF, gjør toppidrett og rekruttering mulig. Jason Dyck, leder for NCFs parasatsning om hvordan han involverer, utvikler og skaper resultater.


- Road Safety, gir en ny sjanse for enkelte som har havnet på skråplanet. Rittleder i NM og NCFs styremedlem, Kjersti Størset, forteller hva det betyr for sykkelsporten.


- Rosenborg BK Kvinner. Mye har skjedd i kvinnefotball, og posisjonen er tydeligere enn noen gang. Jan Henrik Øydne, Sportslig og administrativ leder forteller om ambisjoner og veien videre.


Avsluttende dialog ledet av Kristine Svendsen, regionleder LO og rittleder under NM Landevei.


Kl. 14.15 Pause


kl. 14.30 Toppidrett. Overgang fra junior til senior kan være brutal. Mange faller fra, noen satser mer. Pernille Feldmann ble kåret til Årets sykkeltalent i 2018, nå på Team Coop-Hitec Products, forteller om sin overgang.


Kl. 14.45 Topp- og breddeidrett hånd i hånd. Hvilken rolle har idrettslaget og lokal dugnadskultur hatt for guttas prestasjoner i verdensklasse? Dialog mellom Anders Bardal og Eldar Rønning.


Kl. 15.00 Pause


Kl. 15.15 Hva har idretten betydd for meg? En av verdens beste parasyklister, Suzanna Tangen, forteller sin versjon av å være inkludert i et lag og å kunne satse på idretten hun elsker.


Kl. 16.00 Avslutning

Her kan du se invitasjonen og skrive den ut.

NM landevei med link
.pdf
Download PDF • 162KB463 visninger0 kommentarer